BKM.Mannesmann AG

De naam Mannesmann staat voor industriële geschiedenis. Onze oorsprong dateert van meer dan 100 jaar geleden in Remscheid, Duitsland. In 1886 ontwikkelde Reinhard Mannesmann het wereldwijd gepatenteerde productieproces voor naadloze buizen. Tot op de dag van vandaag heeft deze technologie internationale erkenning gevonden voor industriële en andere toepassingen.

Mannesmann staat ook voor een hoge standaard in technologie en kwaliteit in al onze afdelingen en van al onze producten. Reinhard C. Mannesmann , derde generatie Mannesmann, heeft in 1970 de basis gelegd voor wat later de bedrijvengroep R.C. Mannesmann Company Groep zou worden. Een belangrijke uitvinding op dat moment was de constante waterstraalregelaar, ook wel bekend als de Mannesmann Regelaar.

BKM.Mannesmann AG produceert hoogwaardige oplossingen voor de bescherming van bestaand metselwerk tegen optrekkend en doorslaand vocht. Onze systemen voorkomen schimmelproblemen en zorgen voor behoud van metselwerk en funderingen. Voor dit doel hebben we onze eigen productlijn ontwikkeld. Door het gebruiken van producten uit de BKM.Groep , het verwerven en optimaliseren van producten van andere bedrijven en het ontwikkelen van onze eigen unieke formules , hebben we onze productlijn zo ingericht dat ze de industrienorm overtreft.

Deze unieke producten worden via erkende installateurs en directe verkoop nu wereldwijd aangeboden door de BKM.Groep.